За нас

За нас

„Ориджини Италиани” ЕООД е студио за интериорен дизайн и цялостна реализация на жилищни и обществени пространства и с богат опит в предлагане и доставка на висок клас италиански мебели. В шоурума ни ще откриете мебели и продукти на италиански фабрики като Selva, Lube, Le Fablier, Gimo, Bonaldo, Cattelan, Colombini, Rigosalotti, Las Mobili, Samoa, Versace и много други. Италианските производители, с които работим, са внимателно селектирани, за да предложим на клиентите си богат избор, както по отношение на продуктите, така и на различните стилове, а така също и на различни ценови категории.
Екипът ни от специалисти е високо квалифициран с над 20 годишен опит в работата и спецификата на италианската интериорна продукция. Предлагаме цялостни интериорни решения за жилища, хотелски комплекси, ресторанти, офиси и магазини.

„Ориджини Италиани” ЕООД е една динамично развиваща се фирма в областта на интериорния дизайн. Успешното съчетаване на интериорно проектиране, реализация на проекта „до ключ” и изпълнението на обзавеждането с доставените от нас италиански мебели и продукти в годините се наложи като успешна практика, обхващаща един цялостен процес, довеждащ до така мечтания дом. Успехът ни се крепи на професионализъм, висок стандарт на работа и иновативна мисъл. Грижим се за всички аспекти на интериора, съчетавайки естетика и функционалност в обзавеждането, осветлението, подбора на форми, цветове и материали до постигането на уют, удобство и ефективност в заобикалящото ни пространство.

Гордеем се с постигнатото доверие между нас и нашите клиенти, резултат от прецизност в изпълнението на всеки етап от проектирането и отговорния подход към всеки детайл от реализацията на нашите проекти.